Andre hold

 

 


scroll ned og læs om:

- rock/pop-sammenspil (begyndere og øvede)
- Solrød Drummer Band / Begyndere
- Solrød Drummer Band / Øvede
- Computer og Musicmaking
- Hørelære
- Musik og Leg for børn og unge med særlige behov
- "Dr. Band"Rock/pop-sammenspil

Kunne du tænke dig at spille eller synge sammen med andre i et band? Har du prøvet det før, eller er det nyt for dig at spille sammen med andre? Så har du nu muligheden for at melde dig til band i Musikskolen.

Vi finder vores egen stil sammen på holdet. Typisk vil numrene være nyere ting, som I godt kan lide, og måske nogle lidt ældre ting også.

Vi snakker på holdet om, hvad vi gerne vil spille. Du kan foreslå dine yndlingsnumre, og hvis vi kan, så spiller vi dem. Så på den måde har du indflydelse på repertoiret. Og det er selvfølgelig vigtigt, at du også er frisk på at spille det, de andre på holdet og læreren foreslår.

Under alle omstændigheder er der lagt op til en hel masse flot musik, hvor vi trykker den af sammen.

Vi spiller en gang om ugen i musikskolens egne lokaler på Solrød Gl. Skole. Her har vi samlet en masse godt gear, så rammerne for at have det sjovt og spille vores yndlingsmusik er perfekte.

Holdene vil skulle ud og spille til forskellige koncerter i løbet af musikskolens sæson, så du skal være parat til at spille for et publikum sammen med resten af bandet. Det plejer at være både sjovt og spændende.

Synes du, de lyder spændende, og kunne du tænke dig at prøve det? Så meld dig til!


Hold A, begyndere: Torsdage 17.10-18.00, Solrød Gl. Skole
På det her hold kan du være med, hvis du ikke har prøvet at spille sammen med andre før.
Du har en grundlæggende kunnen på dit instrument. Du har fået undervisning på det i et år eller to på musikskolen eller et andet sted.

Hold B, øvede: Torsdage 18.05-18.55, Solrød Gl. Skole
Dette hold er for dig, der har en grundlæggende kunnen på dit instrument har erfaring med at spille sammen med andre, enten i musikskolen eller et andet sted.


Praktisk:

Holdene er fortrinsvis for elever, der også er tilmeldt anden undervisning på musikskolen.

Lærer: Jens Peter Rasmussen

50 min., én gang om ugen i 36 uger.

Første undervisningsgang: 24. august.

Pris: Gratis, hvis du er tilmeldt anden undervisning på musikskolen.

Solrød Drummer Band / Begyndere

Alder: Fra 10 år.

Har du lyst til at spille trommer, og har du lyst til at spille sammen med andre, så er Drummerbandet garanteret noget for dig. På Drummerband begynderholdet lærer du en masse grundlæggende, dels om at spille trommer og percussion, dels om at spille sammen med andre.

Udgangspunktet er, at det skal være sjovt og udadvendt. Begynderholdet er primært for dig, der ikke har spille trommer så længe - måske er du først lige begyndt. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, åben og rigtig frisk på at spille en masse på trommer. Du behøver ikke gå til solo-trommeundervisning for at spille med i Drummerbandet.

Vi arbejder med udgangspunkt i forskellig slags musik. Der er musikstykker, som Bjørn (læreren) har komponeret, ting vi finder på i fællesskab, og også en masse musik, som er inspireret af fede numre af Phil Collins, Foals, Amerie med flere.

Du lærer det fundamentale om stikteknik og koordination. I fohold til sammenspil, som er det vigtigste i Drummerbandet, får du en masse grundbegreber på plads så som periodefornemmelse, dynamik og kommunikation. Og forhåbentlig får du bare rigtig meget appetit på at spille og lave musik.

Når du har gået et års tid - måske to - på begynderholdet, kan du rykke op og fortsætte på det øvede Drummerband. Det tager vi lidt hen ad vejen, det afhænger af flere ting så som de to holds størrelse mm.

Undervisningen er tilrettelagt, så begynderholdet og det øvede hold overlapper hinanden med en halv time hver gang. Det vil sige, at i tidsrummet 17.30-18.00 er begge hold i gang, og vi har mulighed for at spille sammen alle sammen. Bjørn vil selvfølgelig sørge for, at alle får udfordringer, der svarer til deres niveau.


Praktisk:

Maximum 10 deltagere.

Lærer: Bjørn Heebøll

50 min., én gang om ugen i 36 uger.

Onsdag 16.30-18.00, Solrød Gl. Skole

Første undervisningsgang: 23. august

Pris: 3 rater à 400 kr.
Solrød Drummer Band / Øvede

Alder: Fra 11 år - måske lidt tidligere, hvis du allerede går til trommer

I det øvede Drummer band bygger vi videre på de ting, som der bliver arbejdet med på begynderholdet:

Først og fremmest handler det om at
- spille noget fed musik sammen
- have det sjovt, mens vi gør det
- få udvidet vores musikalske horisont
- få spillet en masse trommer
- få nogle gode oplevelser med musikken som omdrejningspunkt

Vi skal arbejde med begreber inden for trommespillet som teknik, koordination, klang, melodisk forståelse og frasering.
Og vi tager også en lang række almene musikalske og sammenspilsmæssige begreber under kærlig behandling. Så du bliver godt rustet til at agere som trommeslager - både i Drummerband-regi, men også hvis du spiller trommer og laver musik i andre sammenhænge.

Vi arbejder med en række øvelser, men i høj grad også med et repertoire, som ved forskellige lejligheder skal præsenteres til en koncert. Så du skal også være klar på at oprtræde.
Repertoiret bestar af en masse forskellige ting: Musik som Bjørn (læreren) har komponeret, ting vi finder på i fællesskab og en masse musik,  som er inspireret af fede numre af bl.a. Talk Talk, Jay Z, Beyonce, Foals, Amerie og andre.

Du får en god grundtræning i at spille trommer og seje rytmer, og du får en masse sjove idéer til, hvad instrumentet kan bruges til.

De arrangementer og øvelser, vi spiller, bliver tilpasset det niveau, som du og de andre deltagere på holdet har. Det gælder både, hvis du kommer fra begynderholdet, og hvis du kommer ind på holdet med en anden baggrund. Så du skal ikke holde dig tilbage fra at melde dig.
Du skal bare have lyst til at spille en masse trommer, lyst til at lege med musikken og lyst til at fyre den af sammen med nogle andre seje børn og unge.

Undervisningen er tilrettelagt, så begynderholdet og det øvede hold overlapper hinanden med en halv time hver gang. Det vil sige, at i tidsrummet 17.30-18.00 er begge hold i gang, og vi har mulighed for at spille sammen alle sammen. Bjørn vil selvfølgelig sørge for, at alle får udfordringer, der svarer til deres niveau.


Praktisk:

Maximum 10 deltagere.

Lærer: Bjørn Heebøll

Sted Solrød Gl. Skole

Onsdag 17.30-19.00, Solrød Gl. Skole

Første undervisningsgang: 23. august

Pris: 3 rater à 400 kr.


Computer og Musicmaking

Dette hold er for dig, der brænder for at være kreativ, komponere og lave musik på computer.

Når du går til computermusik, kommer du selv til at designe lyde, og du kommer til at skabe, komponere og producere musik. Vi vil lege med samples, real-lyde og software-instrumenter.
Vi finder på seje beats, groovy basgange og flotte melodier, og vi vil aflure tricks fra de numre, du selv lytter til.
Du vil få bundne opgaver og oplæg fra læreren, så du lærer noget nyt, men der bliver også masser af tid til at arbejde med lige præcis det, du selv brænder for.

Vi kommer til at arbejde med programmet Ableton og Macbook.

Du behøver ikke spille et instrument i forvejen.


Praktisk:

Maximum fire elever pr. hold.

Lærer: Esben Brandt Eriksen

50 min., én gang om ugen i 36 uger.

Tirsdage 18.00-18.50, Solrød Gl. Skole

Første undervisningsgang: 22. august

Pris: 3 rater à 330 kr.

Der er også mulighed for at tilmelde sig til soloundervisning i computermusik.
Tid og sted aftales med læreren, når du har tilmeldt dig og efter, at du har fået bekræftelse på, at vi har en plads ledig til dig.
Pris:
25 minutters undervisning, én gang om ugen i 36 uger: 3 rater à 1.050 kr.

50 minutters undervisning, én gang om ugen i 36 uger: 3 rater à 2.090 kr.


Hørelære

Fra 3. klasse
Forbeholdt elever, der er tilmeldt et andet undervisningstilbud på musikskolen.

Er du interesseret i at få uddybet dit kendskab til musikkens "byggesten", som nodelære, rytmer, tonearter og intervaller?
Så skal du melde dig på dette hold. Det betyder ikke noget, hvad du ellers går til.
Indholdet af undervisningen bliver tilpasset dine og de andres ønsker, behov og niveau.


Praktisk:

Max. 8 elever.

Lærer: Eva Folmer Jensen

50 min, én gang om ugen i 36 uger.

Torsdage 17.00-17.50, Solrød Gl. Skole

Første undervisningsgang: 24. august.

Pris: Gratis, hvis du er tilmeldt et andet undervisningstilbud på musikskolen


Musik og leg for børn og unge med særlige behov

Individuelt eller hold à 50 min.

Tid og sted efter aftale.

Musikskolen tilbyder undervisning af børn og unge med udviklingsmæssige og motoriske vanskeligheder. Med udgangspunkt i den enkelte søger vi at fremme den musikalske udvikling og sætte fokus på positive oplevelser.

Musik og leg kan bidrage til at styrke og bekræfte selvopfattelsen og udvikle samværet med andre. Undervisningen kan foregå individuelt eller i grupper efter nærmere aftale.

Priser:
Soloundervisning, 25 minutter pr. uge: 3 rater à 1.050 kr. kr.
Soloundervisning, 50 minutter pr. uge: 3 rater à 2.090 kr.
Holdundervisning, 50 minutter pr. uge: 3 rater à 720 kr.

For soloundervisning betales desuden i alt 50 kr. for hele sæsonen som en afgift til Copy-Dan for undervisningsmaterialer. Beløbet betales som et engangsbeløb sammen med den 1. rate.


”Dr. Band”

Hvis I er kørt lidt fast i jeres gruppe, eller du spiller selv derhjemme alene og ikke lige kan komme videre, er det her måske noget for dig.

Du kan ringe til os og få en professionel underviser ud til at hjælpe med ting, du/I er kørt fast i, eller bare give inspiration til at komme videre. Det gælder både inden for rytmisk og klassisk musik.

Du behøver ikke gå på musikskolen til daglig.

Pris:
440 kr. for 50 minutter.

Siden er sidst ændret: 30-05-2017 Til top