Kor og sangundervisning

Elsker du at synge - så har vi nogle gode tilbud til dig.


Sangundervisning

Solosangundervisningen er organiseret som indviduel undervisning en gang om ugen à 25 eller 50 minutters varighed. Til begyndere anbefaler vi, at du tilmelder dig 25 minutter.

Når du har tilmeldt dig, vil du, hvis du får en plads, blive kontaktet af din lærer i tiden op til sæsonstart med henblik på at aftale tid og sted for undervisningen. Det gælder både for fortsætterelever og for nye elever.

Pris:
3 rater à 1.050 kr. for 25 minutter om ugen
3 rater à 2.090 kr. for 50 minutter om ugen.

Desuden betales i alt 50 kr. for hele sæsonen som en afgift til Copy-Dan for undervisningsmaterialer. Beløbet betales som et engangsbeløb sammen med den 1. rate.


Rytmisk kor på Solrød Gl. Skole.

Fra 5. klasse.

Det er gratis at gå til kor. Så kom og vær med!

Kan du lide at synge? Kan du lide at synge sammen med andre? Går du i 5. klasse eller derover? Så er dette kor lige noget for dig!

Vi skal arbejde med stemmen og kroppen og få det hele til at smelte sammen gennem musikken - og frem for alt skal vi synge en hel masse! Det er lige meget, om du er helt nybegynder, eller om du har sunget i kor før - her er plads til alle, som elsker at synge!

Vi kommer til at arbejde med sange, du kender - f.eks. af Nabiha, Kelly Clarkson, Agnes Obel og en masse andet spændende!


Praktisk:

Lærer: Jacob Bay.

50 min., én gang om ugen i 36 uger.

Torsdage 17.00-17.50 - Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27 A, 1.th.
Første undervisningsgang: 23 august 2018.

Pris: Gratis, men det kræver, at du tilmelder dig.

 

Siden er sidst ændret: 17-05-2018 Til top