Sang, kor og sangskrivning

Elsker du at synge - så har vi nogle gode tilbud til dig.


Sangundervisning

Solosangundervisningen er organiseret som indviduel undervisning en gang om ugen à 25 eller 50 minutters varighed. Til begyndere anbefaler vi, at du tilmelder dig 25 minutter.

Udover soloundervisning tilbyder vi sangundervisning på hold à to elever. Hvis du har aftalt med en ven eller veninde, at I gerne vil gå sammen, kan du skrive det i beskedfeltet, når du tilmelder dig. Du kan også tilmelde dig alene til undervisning for to. Så vil musikskolen vurdere, om der er en egnet anden elev, vi kan sætte dig sammen med.

Når du har tilmeldt dig, vil du, hvis du får en plads, blive kontaktet af din lærer i tiden op til sæsonstart med henblik på at aftale tid og sted for undervisningen. Det gælder både for fortsætterelever og for nye elever.

Priser:

Soloundervisning:
3 rater à 1.050 kr. for 25 minutter om ugen
3 rater à 2.090 kr. for 50 minutter om ugen.

Holdundervisning:

2 elever, 30 min. pr. uge: 3 rater à 630 kr. pr. elev.

Desuden betales i alt 50 kr. for hele sæsonen som en afgift til Copy-Dan for undervisningsmaterialer. Beløbet betales som et engangsbeløb sammen med den 1. rate.Rytmisk kor på Solrød Gl. Skole.

Det er gratis at gå til kor. Så kom og vær med!

Vi har to kor - ét for 5.-7. klasse og ét fra 8. klasse og op.

Koret er for dig, der kan lide at synge og gerne vil mærke suset af at synge sammen. Koret er et fællesskab om musikken, hvor du kan få venner og oplevelser for livet.

Vi skal arbejde med stemme og krop, tekster og tonetrin - og frem for alt skal vi synge en hel masse!

I et kor løfter og støtter vi hinanden til at kunne synge, som vi aldrig ville kunne alene. Hvad end du helst "kun" vil synge sammen med de andre eller er frisk på at synge en solo, hvad end du er nybegynder eller har sunget i kor før - så er der plads til dig.

Vi kommer til at arbejde med sange, du kender, f.eks. af Nabiha, Agnes Obel og Lukas Graham. Du vil også lære andre sange som f.eks. evergreens og årstidssange - sange til nu og sange, du kan have med dig hele livet.


Praktisk:

Lærer: Nanna Schou Dreier.

50 min., én gang om ugen i 36 uger.

Sted: Solrød Gl. Skole, Højagervænget 27 A, 1.th.

5.-7. klasse: Torsdage 18.00-18.50.
Fra 8. klasse: Torsdage 19.00-19.50

Første undervisningsgang: 26. august 2021.

Pris: Gratis, men det kræver, at du tilmelder dig.

 

 

 

Siden er sidst ændret: 10-06-2021 Til top